Başbakan Yardımcısı Arınç, TÜSİAD Başkanı Boyner'le, Merinos Park'ta karşılaştı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, internet siteleri ile ilgili tartışma yüzünden aralarına soğukluk giren TUSİAD Başkanı Ümit Boyner ile bir yıl sonra Bursa'da yolda yürüdüğü sırada karşılaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arınç ve Boyner, bir birleriyle selamlaştı.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Basını Özendirme Yarışması ödül törenine katıldı. Arınç, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törenin ardından yürüyerek Gönül Dostları Sofrası'na geçti. Merinos Parkı içinde yürüyen Arınç, yolda Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner ve eski büyükelçi Volkan Vural ile karşılaştı. Arınç, Ümit Boyner ile selamlaştı.

Boyner, Merinos'un çok güzel olduğunu söylerken, Arınç ise ?Kongre merkezi harika bir yer. Salonlar, imkanlar çok güzel. Çok güzel toplantılar oluyor. Sizin toplantınız Almira Otel'de galiba. Neden burda yapmadınız?? diye sordu. Kendilerinin de aynı şeyi sorduklarını belirten Boyner, ?Bende onu sordum. Aynı fikirdeyiz.? karşılığını verdi.

Bülent Arınç ile Ümit Boyner, 2011'de internet siteleri ile ilgili düzenlemelerin yapıldığı sıradaki tartışmaları ile gündeme gelmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber