Cumhurbaşkanı Gül Doğubayazıt'ta

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte yoğun güvenlik önlemleri altında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesini ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geceyi Ağrı'da geçiren Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte bugün saat 10.00 sıralarında helikopterle Doğubayazıt ilçesine geçti. Gül çiftini taşıyan helikopter, 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına indi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve işe Hayrünnisa Gül, daha sonra kara yolu ile tarihi İshak Paşa Sarayı'na geçti. Saray kapısında çocukları seven ve vatandaşlarla sohbet eden Gül'e, saray gezisi sırasında uzmanlar tarafından bilgi verildi. Çıkışında, sarayı çok güzel ve muhteşem bulduğunu belirten Gül, daha sonra eşi ile birlikte araçla yakında bulunan Ahmed-i Hani Türbesi'ne geçti. Bir süre devam eden türbe ziyareti sonrası yeniden araçla 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına geçen Gül çifti, aynı helikopterle Doğubayazıt'tan ayrılarak Iğdır'a gitti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyareti sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ziyaretin büyük bölümü basına kapalı sürdürülürken, çevrede çok sayıda jandarma ve özel harekat polisi görev yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber