Karnelerini polislerle pasta keserek aldılar

Kırıkkale Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu'nda okuyan engelli çocuklar, karnelerini polislerle pasta keserek aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Şubesi polisleri, Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu'na giderek öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu. Tek tek sınıfları gezen polisler, karne ile birlikte hediye verdi.

Polisleri karşılarında gören engelli öğrenciler ve aileleri ayrı bir sevinç yaşadı. Program sonunda öğrenciler, polis ağabeyleriyle birlikte pasta kesti. Bazı öğrenciler, polis ağabeylerinin şapkalarını giyerek, büyüyünce polis olacaklarını söyledi.

Polislerin kendilerine sürpriz yaptığını belirten Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Esat Demir, polisleri her zaman yanlarında gördüklerini söyledi. Polislerin en ufak bir problemde ve bir telefonda yanlarında olduğunu ifade eden Demir, ?Polislerimiz mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Öğrencilerimizle pasta kesip birlikte eğlendiler.? dedi.

Polisin her zaman halkının yanında olduğunu vurgulayan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Adnan Kavak da karne gününde engelli öğrencilerle birlikte olmayı planladıklarını ve bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Engelli öğrencilerin bu toplumda en önemli değere sahip olduğunu dile getiren Kavlak, "Emniyet güçleri de her zaman engelli vatandaşımızın yanında yer almıştır. Bunun en güzel örneklerinden birini bugün yaşıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımla birlikte karne aldığımızı hissettik.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber