Çukurova Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) 2011-2012 Akademik Yılı 3 bin 806 öğrencinin keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 01:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezuniyet için biraraya gelen öğrenciler, coşku ve hüznü birarada yaşadı.

2011-2012 akademik yılını geride bırakan Çukurova Üniversitesi'nde 2 bin 152'si kız, bin 654'ü de erkek olmak üzere, 3 bin 806 öğrenci mezun oldu. Üniversite stadında gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrenciler ve aileleri katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosunun seslendirmiş olduğu birbirinden güzel parçalarla öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

Akınoğlu, kürsüden indikten sonra öğrenciler kendisine çeşitli hediyeler sundu. Bu hediyeler arasında yer alan, ay-yıldızlı bir plaket ile 'Nutuk' dikkat çekti. Mezun olan öğrenciler adına konuşan hukuk fakültesi öğrencisi Seda Yıldız, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadıklarını söyledi. Yıldız, "Bugün, mezun olan arkadaşlarımla birlikte ulusal ve uluslararası alanda fark edilen ve hak ettiği yeri alan Çukurova Üniversitesi mezunları ordusuna katılıyoruz. Modern, daha gelişmiş ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Keplerini havaya atan öğrenciler, büyük bir sevinçle havai fişek gösterisini izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber