Eceabat'ta trafik kazası: 4 yaralı

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 13:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eceabat'tan Gelibolu istikametine giden Kenan Gürsoy (55) yönetimindeki 34 GM 6291 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdi Balcı'nın (58) kullandığı 34 NR 330 plakalı otomobille Eceabat çıkışında çarpıştı.

Kazada, 34 NR 330 plakalı otomobilde bulunan Melahat Balcı (57) ile diğer otomobilde bulunan Çağla Şimşek (40), bulundukları araçta sıkıştı. Uzun süre kurtarılmayı bekleyen yaralılar, Çanakkale'den gelen Çanakkale Belediyesi Arama Kurtarma Kaza Kırım Aracı ekibinin uzun süren uğraşlarının ardından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olması üzerine Çanakkale'den ambulans helikopter istendi. Vatandaşlar ambulans helikopterin kaza yerini görebilmesi için Eceabat-Gelibolu karayolunda ot yaktı. Çıkan dumanı takip eden helikopter, kısa sürede kazanın olduğu yeri tespit etti ve karayoluna iniş yaptı.

Bu arada, araçta sıkışan Melahat Balcı'nın eşi Abdi Balcı, eşinin kurtarılması sırasında zor anlar yaşadı. Serum takılan Abdi Balcı'yı vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Eceabat ve Çanakkale'den gelen sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

Melahat Balcı ambulans helikopterle Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Her iki otomobilde bulunan yaralılardan Çağla Şimşek Çanakkale Devlet Hastanesi'ne, sürücüler Kenan Gürsoy ve Abdi Balcı da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada ambulans helikopterin Eceabat-Gelibolu karayoluna inmesi nedeniyle her iki istikametten gelen araçlar durduruldu. Bir süre trafiğe kapatılan yol daha sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber