Samek'ten 4 bin 500 kursiyer mezun oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'ndan (SAMEK) 4 bin 500 kursiyer mezun oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kentpark'ta düzenlenen törende konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, her geçen gün kurumsallaşan ve yeni merkezlerle hizmet çıtasını her gün yukarıya taşıyan SAMEK'ten 4 bin 500 kursiyeri mezun ettiklerini söyledi.

SAMEK'in 42 branşta dersler verecek kapasiteyle tamamlandığını belirten Toçoğlu, "Hizmet çizgimizi rutin belediyecilik hizmetleriyle sınırlı tutmuyor, şehrimizin sosyal ve kültürel açıdan zenginleşmesi, örnek olması adına çalışmalar yürütüyoruz. 2004 yılında tek merkezle faaliyete başlayan SAMEK, sizlerin yoğun ilgisi ve teveccühüyle bugün 13 ayrı merkezde hizmet veren büyük bir okul haline gelmiştir" diye konuştu.

Toçoğlu, "Bu yılki rakamlarla SAMEK'te 2004 yılından bugüne 23 bin 500 öğrencimiz hizmet aldı. Bu süre içinde SAMEK'ten yolu geçen kursiyerlerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ve SAMEK bünyesinde bulunmuş bütün hemşehrilerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ak Parti Sakarya milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayşenur İslam ve Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Atabek ve protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti.

Sergi, 17 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yayıncı: Kemal Kaymak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber