Bayburt'un ilk özel koleji, kapılarını öğrencilerine açmak için gün sayıyor

Bayburt Kardelen Eğitim Kurumları tarafından açılacak olan Özel İffet Koleji, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin dört bir yanında başarıylarıyla söz eden kolejlere Bayburt'tan bir halka ekleniyor. Bayburt Kardelen Eğitim Kurumları tarafından açılacak Özel İffet Koleji ile Bayburt ilk özel okuluna kavuşacak. Şingah Mahallesi Trabzon Yolu Öğretmen TOKİ yanında hakim tepeye kurulan Özel İffet Koleji, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde öğrencileriyle buluşacak. Ana okul, 1, 2 ve 3. sınıflar ile eğitime başlayacak Özel İffet Koleji'nin ön kayıtlarına Fem Dershanesi'nde başlandı. Kolej ücretlerinin anaokul 3 bin 500 TL, 1-2-3 sınıf için ise 5 bin 500 TL olduğu bildirildi.

Kardelen Eğitim Kurumları Fem Dershanesi Müdürü Mustafa Kaptan, Bayburt'tun kolej ihtiyacı olduğunu belirtti. Sık sık ile tayin olan vatandaşların Bayburt'ta özel kolej olup olmadığını sormak için kendisini aradığını belirten Kaptan, ?İnşallah Bayburt'un da dünya çapında başarıları kolejimizle başlayacaktır. Türkiye ve dünyada başarıları kanıtlanmış Türk kolejlerinin devamı olan kolejimiz Bayburt eğitim öğretimine de olumlu katkı yapacaktır.? dedi. Kaptan, kolejin eğitim kadrosunun hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber