Manisa Belediyesi kışla duvarına Atatürk resimleri astı

İzmir Caddesi üzerinde bulunan Meteoroloji İl Müdürlüğü, Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası, Moris Şinasi Çocuk Hastanesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün duvarlarını yenileyerek, aydınlatma lambalarını takan ve caddeyi modern kentler seviyesine getiren Manisa Belediyesi, duvarları yenilenen Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası'nın caddeye bakan kısmına da Atatürk resimleri astı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 17:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün sözlerinin de yer aldığı resimler, vatandaşlardan da büyük takdir aldı. Gece karanlığında aydınlanan Atatürk resimleri, güzergahı kullanan vatandaşlar tarafından da ilgi ile karşılandı.

Manisa Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının yaşatılması konusunda üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Daha önce duvarlarını yenilediğimiz İzmir Caddesi üzerinde bulunan Batıkışla'ya bağlı Albay Mehmet Arif Seyhun Kışlası'nın duvarlarını Atatürk resimleri ile süsledik. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler, yaptığımız işin güzelliğini gösteriyor. Birçok vatandaşımız Atatürk'ün aramızda olduğunu hissettiklerini ifade ediyorlar. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının yaşatılması noktasında üzerimize düşeni, bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Batıkışla duvarlarını süsleyen Atatürk fotoğraflarının benzeri Cumhuriyet Meydanı'nda da uygulandı. Halkın oturması için kurulan bankların yan kısımlarına Atatürk'ün çeşitli fotoğraflarını yerleştiren Manisa Belediyesi, meydanda vakit geçiren vatandaşlardan da tam not aldı. Gece ayrı, gündüz ayrı bir renk katan Atatürk resimlerinin belli başlı noktalarda arttırılacağını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet Meydanı'ndaki uygulamanın da beğenildiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber