Gambiyalı işadamları Adıyaman'da iş bağlantısı yapıyor

Gambiyalı iş adamları, Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen 'Dünya Ticaret Köprüsü Programı' çerçevesinde, Özel İkbal Koleji'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda Adıyamanlı işadamlarıyla Gambiyalı işadamları iş bağlantısı kurabilmek için görüş alış verişinde bulundu. Organizasyonun ev sahibi ASGİAD Başkanı Fatih Bilgiç, TUSKON'un ticaret köprüsünün her geçen gün arttığını, Afrika ülkelerinin de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bilgiç, "Çalışmalarımızın hızlandırılması için bu birlikteliklerimiz artarak devam edecek. Buradaki gayemiz hem ticaret hem de insanımızın sıcaklığını bu insanlara anlatmaktır. Avrupa ülkelerinin yıllardır sömürgesi altında kalan bu insanlara, bizim farklılığımızı göstermemiz gerekiyor. 2 gün boyunca burada misafir edeceğimiz konuklarımız hem incelemede bulunacaklar, hem de bizim ufkumuzu açarak dışarıya açılmamızı sağlayacaklar." dedi.

TUSKON'un Gambiya Temsilcisi Nusret Çelik ise Gambiya'nın ekonomisi, coğrafi konumu, ticari imkânları hakkında bilgi verirken, Gambiya'nın önde gelen iş adamlarından Taf Holding'in üst yöneticisi Mustafapha Nyie ise, "Afrika çok bakir alanlara sahip bir yer. Hepinizi davet ediyorum. Yatırım yapacak çok alanlarımız var." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber