Bahçeli: Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da söylediği 'BDP ile MHP morg önünde beklemekten vazgeçsin' sözüne cevap verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçeli, "Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın." dedi.

Devlet Bahçeli, Isparta Beledi Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da söylediği 'BDP ile MHP morg önünde beklemekten vazgeçsin' sözünün hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Ülkemizin güvenlik güçlerini morga gönderenler utansın." dedi.

Bahçeli, şunları söyledi: "Türkiye sevdalıları şehitlerimizi morgdan alıp görevini yerine getirmek ve onları toprağa vermekle görevlidirler. Bu sebepten dolayı bu tür konuşmaları yakışıksız buluyorum. Sayın Kılıçdaroğlu İmralı canisinin yol haritası üzerinde yürüyor ve sayın Başbakan'la da bir istasyonda buluşmuşlardır. Yollarına devam etsinler. MHP milletimizden aldığı güçle kürt sorununu kabul etmeyerek ama bölücü terörün de kökünü kazımakla yoluna devam edecektir. Bundan da hiçbir güç bizi caydıramayacaktır."

"Görüşmelere tamamen kapalısınız değil mi?' şeklindeki soruya ise Devlet Bahçeli, "Bu cümlemden başka bir şey anlıyorsanız kendini gidip gözden geçir." cevabını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber