Kelkit Necmi Kadıoğlu Terminali'nin temeli törenle atıldı

Kelkit ilçesindeki Necmi Kadıoğlu Terminali'nin temeli törenle atıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Haziran 2012 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terminalin temel atma törenine, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yanı sıra çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Muammer Duran, törendeki konuşmasında, ilçenin önemli ihtiyaçlarından olan terminalin temelinin atılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek,

"Doğduğu yeri hiçbir zaman unutmayan sayın Kadıoğlu projemizi görür görmez hiç tereddüt etmeden 'Kelkit'e bu hizmeti yapmaktan onur duyarım' diyerek ilçemize bu yeri kazandırmıştır. Biz de belediye meclis üyelerimizle bu terminale başkanımızın adını verdik. Bu hizmetlerinden dolayı Kadıoğlu'na şahsım ve tüm Kelkitliler adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kadıoğlu ise "Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Değerli kardeşimin bana getirdiği bu güzel projeyi seve seve kabullendim. Kısmet olursa Kelkit terminali sonrasında Kelkit Kültür Merkezi'nin de sözünü veriyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kasım 2012'de tamamlanması planlanan terminalin temeli atıldı.

Muhabir : Ertuğrul Demir

Yayıncı : Tuncay Bekar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber