Ukraynalı şarkıcı Ruslana, Shopping Fest'in konuğu oldu

Ukraynalı şarkıcı Ruslana, Ankara Shopping Fest(Alışveriş Festivali) kapsamında konser verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankamall'da yapılan etkinlikte şarkılarını Başkentliler için söyleyen Ruslana, Ankaralılara unutulmaz bir konser sundu. Konser öncesi Başkentin önemli tarihi ve turistik mekanlarını da gezen Ruslana, gittiği Hacı Bayram Camii ve kale çevresine hayran kaldı.

Shopping Fest kapsamında düzenlenen konserlerin dünyaca ünlü konuğu olan Ukraynalı Şarkıcı Ruslana, Ankamall'da sahne aldı. Zaman zaman öğrendiği Türkçe kelimelerle seyircilerle sıcak bir diyalog kuran Ruslana, "Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Sizleri seviyorum." dedi. Konserin sonunda Rus Ateş Şov gösteri ekibiyle sahne alan Ruslana, konserini havai fişek gösterileri eşliğinde tamamladı. Konser öncesi sahne alan Özer Balkan söylediği şarkılarla, Belarus Dans Topluluğu dans gösterisiyle, DJ Burak ise sevilen şarkılardan hazırladığı gösteriyle başkentlilere keyifli anlar yaşattı.

Konser öncesi Başkentin önemli tarihi ve turistik mekanlarını da gezen Ruslana, gittiği Hacı Bayram Camii ve kale çevresine hayran kaldı. Eurovision birincilerinden Ruslana restorasyon çalışması yapılan tarihi binalara hayran kaldığını belirtti. Gezi sırasında esnafla sohbet ederek tespih, eşarp ve avize satın alan Ruslana, "Ankara'yı çok sevdim. Ayrıca otantik alışveriş yapma imkanı bulduğum için de çok mutlu oldum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber