Hastane otoparkında fuhuş operasyonu: 11 gözaltı

Şanlıurfa'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda, aralarında biri yerel sanatçı ve ikisi kadın olmak üzere toplam 11 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği, yaklaşık 7 ay boyunca yaptığı çalışmalar sonucu, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında fuhuş yapıldığını tespit etti. Operasyon için düğmeye basan polis, sabah erken saatlerde Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile birlikte 14 ayrı yere aynı anda eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, hastane otoparkında bulunan bir minibüse yaptığı baskında gördükleri karşısında şok geçirdi. Minibüs içerisinde fuhuş yapıldığını tespit eden ekipler, minibüs içerisinde bulunan şahısları gözaltına aldı. Diğer yerlerde yapılan operasyonda ise yerel sanatçı İ.B.E. ile O.G., B.Ç., G.A., M.Y., S.D., O.K., M.K., E.K., M.Y.B. adlı şahıslar yakalandı. Çetenin elebaşısı M.Y. de İstanbul'a kaçmak isterken Şanlıurfa gişelerinde yakalandı. Öte yandan polis ekipleri, fuhuşa sürüklenen Azerbaycan uyruklu T.N.'yi de şebekenin elinden kurtardı.

Polis, 14 ayrı yerde yaptığı aramada 800 gram esrar, çok sayıda sahte nüfus kağıdı ve pasaport, müşterilere ait ajanda, çok sayıda yurt dışına havale edilen banka dokümanları ve fuhuş için kullanılan 1 adet minibüs ele geçirdi. Gözaltına alınan 11 şahıs, sağlık raporları için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık raporları alınan 11 şahıs, haklarında düzenlenen "İnsan ticareti, kişiyi hürriyetten yoksun kılma, örgüt kurma, fuhuş için yer temin etmek, fuhuş yaptırma, cinsel saldırı, kasten adam yaralama, uyuşturucu bulundurma ve alıkoyma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber