Fü'de mezuniyet törenleri

Fırat Üniversitesi (FÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet törenleri yapıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

FÜ'den yapılan açıklamaya göre, Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği bölümlerinden toplam 102 mezun veren BESYO'da, 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni okulun çim sahasında gerçekleştirildi.

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Yüksel Savucu, acısıyla, tatlısıyla 4 yılı tamamlayan 16. dönem mezunlara gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Mezun öğrenciler adına konuşan Gülşen Efe de mezun olduktan sonra mesleki anlamda kendilerini zorlu bir sürecin beklediğini, bunu başarmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini ifade etti.

FÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni de FÜ Kültür Park'ta yapıldı. Törende konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Halifeoğlu, zaman içerisinde farklı bölümlerin de açılmasıyla birlikte yüksekokulun ülkenin hizmetine 2 bin 34 mezun verdiğini belirtti.

Yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından iyi yetişmiş, donanımlı, alanlarında uzman sağlıkçıları ülke hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Halifeoğlu, "Bugünden itibaren çalışma hayatına atılıyorsunuz. Bu süre içerisinde birçok engelle karşılaşacaksınız. Bu engellerin hepsini aşacak bilgi ve donanıma sahipsiniz. Her türlü mesleki zorluk karşısında mesleki başarınız sizleri mutlu etmelidir" ifadelerini kullandı.

20'nci dönem mezunlarını veren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan bu yıl 293 öğrencinin mezun olduğu belirtildi.

Mezuniyet törenlerine öğrenciler ve yakınları ile öğretim üyeleri katıldı.

Muhabir: Ömer Fansa

Yayıncı: Ahmet Ekici

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber