Şırnak'ta çatışma: 2 şehit 2 yaralı

Şırnak'ta güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK'lılar arasında çıkan çatışmada Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir ve Geçici Köy Korucusu Arif Güngen şehit oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beytüşşebap'ın 10 kilometre doğusunda bulunan Kerkur Tepe bölgesinde Mehmetçik ile bölücü terör örgütü PKK'lılar arasında sıcak çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir ve ismi öğrenilemeyen bir uzman çavuş da yaralandı. Yaralanan uzman çavuşlar helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzman Çavuş İşbilir, Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, diğer uzman çavuşun tedavisi devam ediyor.

Şehit Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir'in cenazesi, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi olan Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Saygılı köyüne gönderildi.

Diğer taraftan, Besta-Dereler bölgesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, teröristlerin araziye döşediği mayına basan geçici köy korucusu Arif Güngen şehit oldu. Patlamada geçici köy korucusu Mehmet Bektaş da yaralandı. Yaralı Bektaş, Şırnak Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şehit geçici köy korucusu Güngen'in cenazesinin 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenecek töreninin ardından kent merkezindeki mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber