Kaza yapan, kamyondan güçlükle çıkarıldı

KONYA'da sürücüsü direksiyon başında uyuduğu öne sürülen kamyon, yol kenarında park halinde bulunan başka bir kamyona arkadan çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 08:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, saat 03.00 sıralarında Konya-Karaman karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Karaman'dan Konya yönüne giden 70 DH 474 plakalı 49 yaşındaki İsa Yılmaz yönetimindeki karton yüklü 42 D 9430 plakalı kamyon, market alışverişini yapmak için yol kenarına park etti. Bu sırada aynı yönde giden ve iddiaya göre direksiyon başında uyuyan 37 yaşındaki Mustafa Selvi yönetimindeki kamyon, park halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kaza ardından Mustafa Selvi yönetimindeki kamyonda bulunan 24 yaşındaki Fatih Teke araç içerisinde sıkıştı.

Kazanın bildirilmesi üzerine itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Fatih Teke, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ambulansa alınan Teke, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan 2 sürücü de yara almadan kurtuldu. Kazanın şokunu atlatamayan İsa Yılmaz, "İhtiyaçlarımı görmek için park etmiştim. Arkadan gelip çarptı" dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber