AKTİSAD, gençlerini harekete geçiriyor

Uluslararası arenada adından sıkça söz ettiren Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD), bünyesinde yer alan genç işadamları ile yepyeni bir oluşuma girmeye hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaş ortalaması 25 ile 35 yaş arasında değişen AKTİSAD üyelerinin yer aldığı yeni oluşumun adı Genç AKTİSAD oldu.

Dernek bünyesinde faaliyet gösteren genç iş adamları tarafından temelleri atılan Genç AKTİSAD, yeni dönemde AKTİSAD'ın yeni yüzü olmaya hazırlanıyor. Konya'nın yerel ve ulusal basın mensupları ile AKTİSAD binasında bir araya gelen Genç AKTİSAD ekibi, yeni oluşum hakkında bilgiler verdi.

AKTİSAD üyesi olan aynı zamanda Genç AKTİSAD'ın başkanı olan M.Sami Demirel, yeni oluşum hakkında şunları söyledi: ?AKTİSAD, üyelerinin beklentilerine cevap verebilme yeteneğini daha da geliştirebilmek için bünyesinde gençlik komitesinin oluşturulmasına karar vermiştir. Bununla ilgili olarak 10 kişilik bir Kurucu Yönetim Kurulu oluşturuldu. Gençlerin girişimciliklerini ortaya çıkarmak, genç işadamı ve sanayicilerin bireysel kapasitelerini geliştirerek deneyim kazanmalarını sağlamak ve bu deneyimlerini iş hayatına yansıtabilmelerine destek olabilmek amacıyla yola çıkıldı.?

Genç AKTİSAD'a işini kuran gençler, kendi aile şirketlerinde çalışmalarını sürdüren gençler ve şirketlerde yönetici olarak görev yapan gençlerden 38 yaşını doldurmamış olanların üye olabilmesine imkân tanınıyor.

Genç AKTİSAD Başkanı Sami Demirel, özellikle derneğin değerlerine uygun tüm genç işadamları ve sanayicilerine kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Demirel, dernek hakkında şu bilgileri verdi: ?Genç AKTİSAD Yönetim Kurulu, Konya'da faaliyet gösteren şirketlerin, genç yöneticilerinden oluşan 10 kişilik bir gruptur. Bu isimleri sırasıyla, Başkan Sami Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yavuz Tuncay Dereli, Ramazan Arslan, Ramazan Moz, İlhan Özdemir, İbrahim Yıkılmaz, Mustafa Uzbaş, Mustafa Durak, Rahim Aladağ, Selman Ali Afacan şeklinde sıralayabiliriz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber