Erdemli Belediyesi'nden içme su depolarına bakım

Erdemli Belediyesi, Su İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan içme suyu depolarını yenilediğini bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatandaşların daha sağlıklı su içmeleri ve bunun yanı sıra daha az enerji kullanımının hedeflendiği çalışmalardan sonuç alındığı belirtildi.

Erdemli Belediyesi Su İşletme Müdürlüğü, ilçenin su ihtiyacının karşılandığı içme suyu depolarında köklü bir bakıma gidildiğini duyurdu. Pompaların bakımlarının yapıldığı, elektrik hatlarının yenilendiği, fiziki binaların boyandığı ifade edilirken, bu tür çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, altyapı çalışmaları bünyesinde şehrin içme suyu hatlarının da yenileneceğini müjdeledi. Tollu, içme suyu ile ilgili birçok çalışma yaptıklarını ve ilerleyen günlerde yeni çalışmaların olacağını ifade etti. Şu an çalışması devam eden altyapı çalışmaları çerçevesinde içme suyu şebeke hatlarının da değiştirileceğini dile getiren Tollu, bu tür çalışmaların hem Erdemli'nin çağdaş bir şehircilik anlayışına hem de vatandaşların daha nitelikli bir suya kavuşabilmesi adına yapıldığını vurguladı.

Erdemli'nin, bu tür hizmetleri hak ettiğini söyleyen Tollu, ?Bu çerçevede elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Erdemli'nin geleceği için tüm çalışanlarımızla birlikte el ele verdik.? diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber