Şehitkamil'de 'Eğitim'de Vizyon Günleri' konulu etkinlik gerçekleştirildi

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fatih Projesi'nin yüzyılın en önemli projelerinden biri olarak küresel rekabette Türkiye'yi daha yukarılara taşıyacağına inandığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitkamil Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vizyon 2023 Derneği işbirliği ile ?Eğitim'de Vizyon Günleri? konulu etkinlik gerçekleştirildi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, eğitim anlayışı ve teknolojinin eğitimde kullanımı konusunda uzmanlar katılımcılara bilgi verdi. Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ?Eğitim sevgi gibi paylaşıldıkça çoğalan, özel ilgi ve alaka gösterilmediğinde de kaçan bir şeydir. O yüzden bilgiye ulaşmada bize zaman kazandıracak ileri seviye teknolojileri kullanmamız gerekmektedir. Bu anlamda Fatih Projesi okullarımız ve çocuklarımız için çok önemlidir. İnanıyorum ki ileri dönemlerde yeni çıkan teknolojilerle birlikte çocuklarımız bunlardan rahatlıkla faydalanacak ve ihtiyaçları olan bilgiye daha çabuk ulaşacaklardır.? dedi.

Türk eğitim tarihinde tablet bilgisayarların devreye girmesiyle birlikte yeni bir dönemin kapılarının aralandığını ifade eden Başkan Fadıloğlu da, ?Eğitim öğretim hayatına elimizdeki tüm imkanlarla destek olma gayretindeyiz. Ama şundan eminiz ki Fatih Projesi'yle okullarımız ve çocuklarımız bilgiye çağın ötesinde erişebilecek ve dünya sahnesinde hak ettiğimiz yeri bize müjdeleyeceklerdir. İnanıyorum ki bu proje, yaşadığımız yüzyılın en önemli projelerinden biri olarak küresel rekabette bizi daha yukarılara taşıyacak. Yarın kesinlikle bugünkünden daha güçlü daha barış ve bilgi üreten bir ülkede yaşayacağız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber