Manavgat'ta haşereyle mücadele çalışması

Antalya Manavgat Belediyesi, havaların ısınmasıyla haşerelere karşı mücadele çalışması başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, haşere, uşkun ve sivrisinekle ilaçlama çalışmalarının yaz sezonu süresince günlük ilaçlamanın devam edeceği belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerli ve yabancı turistlerin güven ve huzur içinde tatillerini yapmaları için turizm şehrinde günlük ilaçlama çalışmasını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama ekiplerinin hava sıcaklığının artmasıyla larva ve uçkun mücadelesine hız verdiğinin altını çizen Sözen, çalışmaların yıl boyunca aralıksız devam ederek larva mücadelesinde üreme alanları kontrol altına alıp, üreme alanlarının ıslah edileceğini kaydetti.

Sözen, "Gün boyunca karadan ve havadan ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Manavgat'ta en ücra köşelere bile girmeyi ihmal etmiyor. Halkımızın ekiplerimize destek vermesini istiyoruz. Vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde üremeye neden olacak ortamların oluşmasının önlenmesi ve varsa üremeye uygun yerlerin belediyeye bildirilmesini rica ederiz. Bunun için vatandaşlarımızın belediyemize telefonla ulaşması yeterlidir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber