Kadınlar emniyetin pikniğinde stres attı

Bayburt Emniyet Müdürlüğü'nün 'Güçlü Kadın Güçlü Toplum' ve 'Kalpler Bisikletle Çarpıyor' SODES projeleri kapsamında Aslandağı'nda piknik düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şölen havasında geçen pikniğe Bayburt Valisi Hasan İpek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan, İl Jand. Komutanı J.Alb. Hacı Demirezen, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, emniyet çalışanları ve Bayburtlu kadınlar katıldı. Mangay ziyafeti de verilen piknikte kadınlar canlı müzik eşliğinde halay çekip gönüllerince eğlendi. Piknik alanını dolaşan Gülten İpek ve Nurten Dağlı, bayanlarla sohbet ederek birlikte semaver çayı içti.

'Güçlü Kadın Güçlü Toplum' proje koordinatörü Mutlu Adak, ailelere yönelik huzurlu bir aile ortamı sağlamak amacıyla seminerler, konferanslar, tiyatrolar gibi çeşitli etkinlikler yaptıklarını kaydetti. Adak, "Yaptığımız etkinliklerden bir tanesi de bu etkinlik. Sağ olsunlar Sayın Valimiz ve emniyet protokolümüzün de katılımıyla bir piknik şöleni yaşıyoruz. Piknik şölenimizin amacı aileleri stresten uzaklaştırmak, hem eğlenip hem de kaynaşmalarını sağlamak. Çocukların parkta kendilerinin çay içerek semaver başında stres atıp dinlenmelerini, temiz havada vakit geçirmelerini gaye edinerek böyle bir faaliyet gerçekleştirdik." dedi. Adak, polis-halk beraberliğinin ve kadınların sosyal aktivitelere katılımı için bu tür faaliyetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber