Milletvekili Öksüzkaya, ABD'li senatör Brooks ile görüştü

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ABD'nin Alabama Eyaleti Federal Temsilcisi Morris Brooks ve danışmanlarından oluşan bir heyetle görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet Öksüzkaya, misafirleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde yemekli toplantıda bir araya geldi. Öksüzkaya, yemekten sonra yaptığı konuşmada, TBMM'nin çalışmaları ve AK Parti hükümetleri döneminde yapılan icraatlar hakkında konuklarına bilgiler verdi.

Öksüzkaya, Türkiye'nin ABD ile stratejik işbirliği çerçevesinde dostlukların geliştiğini ve birçok başarılı işlerin yapıldığını, bu ziyaretlerin de iki ülke arasında çok önemli dostluk köprüleri kurduğunu ifade etti. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Türkiye'nin sağlık politikaları konusunda bilgiler aktardı.

Ziyarette, Federal Senatörün Başdanışmanı ve asistanı Mark Richard Petit, medya isleri sorumlusu Skyla Freeman, eğitim ve sağlık isleri sorumlusu Anna Can, askeri işlerle ilgilenen yardımcısı Stephan Davıs, Washington'daki Georgia eyalet temsilcisinin danışmanları Kristyn Vermeech, William Young, Jessica Robertson, Amerika Birleşik Devletleri Dış İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcısı Danile Pedreira, Alabama Eyaletindeki Barış Vadisi Kuruluşu Genel Direktörü Ümit Günebir, program organizatörü Ali Dağ ve Fatih Beyhan bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber