SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nden 33 diş hekimi mezun oldu

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nden 33 diş hekimi mezun oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman, 1995 yılında kurulan fakültenin, Akdeniz Bölgesi'nde ağız ve diş sağlığı hizmeti veren en büyük kurum olduğunu söyledi.

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu; fakültede bilgili, yetkin, pozitif enerji yayan öğretim üyeleri olduğunu söyledi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan İbicioğlu, şunları söyledi: ?Sevgili mezun öğrenciler, bundan sonra kendi mesleklerinizi icra ederken başkalarının koyduğu gündemleri tartışmayınız. 21. yüzyılda dünya çapında Türkiye'nin sesi duyulacak. Bu sesi duyuracak ve uluslararası alana taşıyacak olan sizler, sadece kendi mesleklerinizi yapmakla yetinemezsiniz. Yenilikleri sürekli takip edin. Estetik, sağlamlık, sağlık boyutunda meseleyi ele aldığımızda etkin diş hekimlerinin teknolojiden, sanattan daha çok faydalanması ve bu konuda çok çalışması gerekir. Mezunlarımıza hayatta başarılar diliyorum.?

Törene katılan Isparta Valisi Memduh Oğuz da mezuniyetin insan hayatında önemli bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Oğuz, bilimsel çalışmalara önem veren Isparta'nın üniversitesi SDÜ'den mezun olan öğrencilere başarılar diledi.

Diş hekimliği ünvanını almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Diş Hekimliği Fakültesi Dönem 5 Temsilcisi Muhittin Uğurlu ise konuşmasında bugünlere ulaşmalarında ailelerinin çok önemli paya sahip olduğunu belirtti.

Törene; Isparta Valisi Memduh Oğuz, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ve Prof. Dr. M. Numan Tamer, Isparta-Burdur Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber