Şeker-İş'ten 5 bin imza

İş Burdur Şube Başkanı Mustafa Onay, Nişasta Bazlı Şeker'e karşı başlatılan imza kampanyasında, 5 bin imzaya ulaşıldığını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İmza kampanyası'nın 20 Haziran 2012 tarihine kadar süreceğini dile getiren Şeker-İş Başkanı Mustafa Onay, ?Türkiye genelinde 25 devlet fabrikası ve 5 özel fabrika olmak üzere 30 adet şeker fabrikası bulunmaktadır. Tüm illerimizde ve ilçelerimizde bulunan şeker fabrikaları ?Nişasta bazlı şekerlere hayır, doğal pancar şekerine evet' kampanyası tüm Türkiye genelinde 10 Haziran itibariyle başlamış bulunmaktadır. Biz de Pazartesi günü itibariyle Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda Şeker-İş Sendikası olarak kampanya standımızı açmış bulunmaktayız. Katılım açısından Burdurluları tebrik ediyorum. Kendilerine broşürleri verdiğimiz zaman, yoğun bir gündem yarattığımıza inanıyorum. İnşallah çocuklarımızın geleceği, sağlıklı nesiller için tatlandırıcılardan uzak olmamız gerektiğini halkımıza duyuruyoruz. İnşallah hayırlı olur. Bugün itibariyle 5 binin üzerinde imza toplanmış durumda, 20 Haziran'a kadar meydanlardayız? dedi.

Kampanyaya imza atarak destek olmanın yanı sıra Şeker-İş tarafından hazırlanan ve nişasta bazlı şekerin zararlarının anlatıldığı broşürlerle vatandaşların bilgi sahibi olmasını isteyen Onay; ?Burdurluları kampanya standımıza bekliyoruz, imza atmak önemli değil, önemli olan broşürleri okuyup tatlandırıcıların zararları konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmektir.Doğal pancar şekeri tüketimindeki artış, inşallah bu imza kampanyasıyla daha fazla olacağı inancındayım? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber