Sakarya'da Başbakan heyecanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü il kongresine katılmak ve toplu açılış törenini gerçekleştirmek üzere Sakarya gelirken; AK Parti kadroları başbakanı şölen havasında karşılamak için çalışmalarını tamamladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma günü partisinin Sakarya 4. Olağan İl Kongresi ve 19 Tesisin Toplu Açılış Töreni için Sakarya'ya geliyor. Saat 14.30'da Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan il kongresine katılacak olan Başbakan Erdoğan, saat 16.00'da ise Erenler Belediyesi Hizmet Binası önünde 19 tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

Başbakan Erdoğan'ın katılacağı kongrenin büyük bir şölen havasında geçeceğini ifade eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, ?Kongremiz geçmişe dönük olarak bugüne kadar partimize emek vermiş olan tüm mensuplarımızın bir araya gelerek Başbakanımıza sevgilerini gösterecekleri büyük bir şölen havasında geçektir. Tüm ilçe teşkilatlarımız hazırlıklarını tamamlamış ve teyakkuz halinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı beklemeye başlamışlardır. İnşallah kongrenin ardından oluşacak yönetimimiz ile; önümüzde ki seçimlere daha güçlü ve deneyimli bir şekilde hazırlanacağız. Bu açıdan Başbakanımızın kongremize katılması bizim çalışmalarımızı daha büyük bir aşkla yapmamız açısından hepimize büyük birer moral kaynağı olacaktır? diye konuştu.

Uncuoğlu, kongrelerin her zaman belli değişimleri içinde barındırdığını ifade ederek; yeni oluşturulacak İl yönetiminde bazı değişikliklerin olacağını söyledi. Bugüne kadar yönetim kademelerinde kendilerine ve partilerine emek veren tüm AK Parti mensuplarına teşekkür eden Uncuoğlu, ?Kongremizin ardından yönetim kademelerimizde görev alacak yeni arkadaşlarımız ile birlikte ailemiz daha da büyümüş ve genişlemiş olacaktır? şeklinde ifadeler kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın Sakarya ziyaretini değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye'sinin AK Partili Başkanı Zeki Toçoğlu, ?Sayın Başbakanımız gerek miting meydanlarında gerekse özel görüşmelerde Sakarya'nın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etmişlerdir. Kendilerini bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Sayın Başbakanımızın şehrimize gelmesiyle ilgili olarak bir süredir yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ayrıca partimizin il kongresinin de hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah partimiz bu kongreden daha da güçlenerek çıkacaktır. Ayrıca açılışını gerçekleştireceğimiz 19 tesisi vatandaşımızın hizmetine sunmanın huzurunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kongremize ve açılış programına bekliyoruz? dedi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, Başbakan Erdoğan'ı bir kez daha Sakarya'da ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını kaydederek şunları söyledi: ?Başbakanımız Sayın Recep Erdoğan'ın katılacağı kongremiz büyük bir şölen havasında geçecektir. İl Başkanlığımız ve diğer parti kademelerimiz kongre ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlamış ve Başbakanımızı karşılamak için geri sayıma başlamışlardır. Başbakanımızın açılışını yapacağı 19 yeni tesisin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber