Müftülük personeline 'güler yüzlü olun' çağrısı

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,i müftülük personeli ile gerçekleştirdiği toplantıda, çalışanlardan vatandaşlara güler yüzlü ve hoşgörü ile yaklaşması çağrısında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Sapanca'da düzenlediği İl Müftüleri Seminerinden dönen İl Müftüsü Yakup Öztürk, daire personeli ile toplantı düzenledi.

Müftülükte düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ali Gülden, Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya, Vaizler, Şube Müdürü, Şefler ve memurlar katıldı.

İl Müftüsü Yakup Öztürk, Sapanca'da düzenlenen seminerde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in mesajlarını personele iletti.

Müftü Öztürk, Sapanca da katıldığı seminerdeki intibalarını aktarırken; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in; ?Karşılaştığınızda, buluştuğunuzda birbirini seven, sayan ve aynı davaya inanan insanların mutluluğunu ve heyecanını yüzlerinizde görmek isterim? dediğini aktardı.

Müftü Yakup Öztürk; ?Bu manada bize de bir mesaj veriyor ki, makamımız, mevkiimiz ne olursa olsun birbirimizi sevmeli, saymalı ve bunu karşımızdakine de hissettirmeliyiz? diye konuştu. Öztürk, müftülüğe gelen her vatandaşın ve personelin güler yüzle karşılanması, işinin seri olarak yapılması ve mutlu olarak uğurlanması konusunda her zaman olduğu gibi özen gösterilmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber