İzmit belediyesi'nden çorba çeşmesi eleştirilerine cevap gecikmedi

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın çorba çeşmesine yönelik yaptığı açıklamayı talihsiz bir açıklama olarak nitelendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selman Yıldırım'ın insan odaklı modern yönetim anlayışından habersiz olduğunu dile getiren Bulut, ?Körün fili tarifi ne kadar mümkünse çorba çeşmesine utanç çesmesi demek o kadar mümkün. CHP'lilerin sosyal belediyecilikten anladıkları laftan ibaret olduğu için bu tür uygulamaları garipsiyor ve hazmedemiyorlar. Emekli, kadın, çocuk ve genç demeden yaptığımız tüm hizmetler sosyal belediyecilik alanında başarılı örneklerdendir. En önemlisi de zengini fakiri ayırmadan sabah saat 7'de yapılan ikrama, adında halk sözcüğü bulunan bir partinin utanç verici demesi ibretlik bir durumdur? dedi.

Sabri Yalım Parkı'nda hizmete açılan Çorba Çeşmesi'nin her gün bin kişiye hizmet verdiğini ifade eden Bulut ?CHP İzmit İlçe Başkanı bu hizmetimizi çağdışı olarak yorumluyor ve bu hizmetle utanç duyulacağını söylüyor. Biz halka hizmet etmekten hiçbir zaman utanç duymadığımız için utanç değil mutluluk duyuyoruz. Utanç duyulacak olan şey halka hizmet sunmak bir yana yapılan hizmetleri karalamaktır.

Utanç verici olarak nitelendirilen işleri yapanların kendileri olmadığını vurgulayan Bulut ?bu şehirde bir zamanlar utanç verici şeyler olduğu doğrudur. Ama utanç verici olan şey çorba dağıtmak ya da başka bir şekilde halka fayda sağlamak değil, maaşını ödeyemediğin işçileri belediye önünde yorgan döşek yatırmaktır? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber