Kapkaç yapan şahıs mobese yardımıyla yakalandı

Gaziantep'te parka oturan bir kadının altın kolyesini kapkaç yaparak çalan şahıs, yıldırım asayiş ekipleri ve mobese işbirliği ile anında yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sıcak kovalama anları kameralara yansıdı.

Hoşgör Mahallesi'ndeki parkta oturan Durdu Kaçmaz(35) adlı kadının boynundaki altın kolyeyi bir anda çekerek koparan genç, hızlı bir şekilde olay yerinden kaçmaya başladı. Çığlıklar atarak yardım isteyen kadınının imdadına o sırada devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı yıldırım ekipleri yetişti. Telsiz anonsuyla devreye giren mobese görevlileri de ekipleri yönlendirdi. Altını alarak Türkmenler Caddesi istikametine kaçan Kadir Ş.'nin (16) peşine düşen ekip otosundan inen komiser kapkaççıyı koşarak takip etmeye başladı. Kapkaççıyı kıskıvrak yakalayan komiser, ekip otosuna getirdi.

Şahsın üzerinde yapılan aramada bıçak ve bir miktar para çıktı. Altın kolyenin Kadir Ş.'nin üzerinde bulunamaması üzerine yakın çevrede arama yapan polis, altın kolyeyi parkta bulup sahibine teslim etti. Yapılan incelemede Kadir Ş.'yi azmettiren başka şahısların olduğu ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber