Takla atan otomobil metrelerce sürüklendikten sonra durdu: 2 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atıp 150 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükhasbahçe Mahallesi Köşk yolunda nişanlısı İlknur Erol (20) ile yola çıkan 20 yaşındaki Hüseyin Özcan, şehir merkezine doğru yolun iniş kısmında 07 N 5855 plakalı otomobille seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaklaşık 35-40 metre sürüklenen otomobil orta refüje çarparak karşı yola geçti. Karşı yolda takla atmaya başlayan otomobilden İlknur Erol (20) fırlarken, otomobil 20 metre yüksekliğinde istinat duvarı üzerindeki bir ağaca çarparak durdu. Otomobilden güçlükle çıkabilen Özcan, kanlar içerisinde hareketsiz yatan nişanlısı için çevreden yardım istedi. Yaralı Erol ile Özmen Özel Anadolu Hastanesi'ne ambulans ile götürüldü. Tedaviye alınan Erol'un geçirdiği kaza nedeniyle boynunun kırıldığı, başından da darbeler aldığın öğrenildi.

Yoğun bakımda tedavisi süren Erol'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yapılan ilk müdahalesinde hayati tehlikesinin olmadığı belirlenen Özcan'ın ise Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Görgü tanıklarından Süleyman Avara, otomobilin 150 metreye yakın sürüklendiğini söyledi.

Diğer görgü tanıklarından Ali Tan, kendisine doğru gelen otomobilin kaldırıma vurunca takla attığını görünce kaçmaya başladığını söyledi. Bir bayanın otomobilden fırlayarak asfalta düştüğünü anlatan Tan, daha sonra arkadaşının çığlıklar attığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber