Mimarlar, Tümbüldek Kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi'ni inceledi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Mustafakemalpaşa'nın 2 önemli turizm değeri olan Tümbüldek Kaplıcaları ve Suuçtu Şelalesi'ne yönelik teknik gezi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bölgenin değerini artırmak üzere yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyelerinden oluşan 50 kişilik mimar grubu, Mustafakemalpaşa'da Tümbüldek Kaplıcaları ve Şuuçtu Şelalesi'ne yönelik geziye katıldı ve bölgede incelemeler yaparak değerlendirmede bulundu.

Mustafakemalpaşa girişinde mimarları karşılayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mimarlardan gezdikleri yerlerde yapacakları incelemeler sonucu yapılabilecek çalışmalarla ilgili bilgi beklediğini söyledi. Mustafakemalpaşa'nın tanıtımına katkı sağlayacak ve bölgedeki turizm potansiyelini daha da artıracak her türlü çalışma ve projeye destek olmaya hazır olduklarını kaydeden Kurtulan, inceleme sonunda detaylı bilgiler beklediğini kaydetti. Başkan Kurtulan, konuşmasının ardından mimarlara teşekkür ederek veda etti.

Mimarlar ilk olarak Tümbüldek Kaplıcaları'nı, ardından da Suuçtu Şelalesi'ni gezdi. Bu bölgelerde çeşitli incelemelerde bulunan mimarlar, buralara yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

İnceleme gezisiyle ilgili açıklamalarda bulunan mimarlar, doğal güzelliklerin geleceğe taşınmasının büyük önem taşıdığını belirterek, Bursa'nın sahip olduğu değerlerin korunarak geliştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber