Hakkari'de spor etkinlikleri

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün, Hakkari Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda kalan tutuklu ve hükümlüler arasında düzenlediği badminton, satranç ve masa tenisi müsabakaları dereceye girenlere düzenlenen bir törenle ödülleri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Değişik tarihlerde düzenlenen masa tenisi müsabakalarına 70 tutuklu ve hükümlünün katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda dereceye girenlere düzenlenen bir törenle Hakkari Cumhuriyet Savcısı Serkan Günhan, Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Eşref Başekin ve kurum öğretmeni İsmail Taş tarafından verildiği belirtildi.

Ödül töreninden sonra kısa bir açıklama yapan Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Eşref Başekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden Hekim Demirci ise, temsilcilik olarak temel hedeflerinin herkese spor yaptırmak olduğunu belirtti. Demirci, ?Bu bağlamda tutuklu ve mahkumlar arasında spor müsabakalarının yapılmasının oldukça önemsiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber