OGİAD eğittiği gençleri işe yerleştirdi

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında uygulanan bilgisayarlı muhasebe kursu sona erdi. kursa katılanlara Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2012 21:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

OGİAD Genel Sekreteri Servati Çatalbaş, yaptığı açıklamada, Osmaniye genelinde lise ve dengi okuldan mezun olan ancak iş sahibi olamayan gençler arasında seçtikleri kursiyerlerin 330 saatlik bilgisayarlı muhasebe kurslarını tamamlayarak sertifika almayı hak ettiklerini söyledi. Çatalbaş, ?Kursta başarılı olan kursiyerler OGİAD'a üye işyerlerinde işe başladılar.? dedi.

Servati Çatalbaş, ?Amacımız bu gençlerimizi uzman eğitmenlerle yetiştirip hem kendilerini iş sahibi yapmak hem de derneğimize üye iş adamlarımıza gerekli olan ara eleman ihtiyacını temin etmektir. Artık, ne iş olsa yaparım diyenler işsiz kalmaktadır. İşadamlarımız yapılacak iş konusunda eğitim almış ve mesleğine hakim elemanlar aramaktadır. Bu nedenle önümüzdeki günlerde derneğimizde uzman kadrolarca bu tür ara eleman yetiştirecek kurslara devam edeceğiz ve başarılı olanları da işe yerleştireceğiz. OGİAD olarak bunu bir görev olarak görüyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber