'Babanıza en guzel hedıye bir öpücük'

Uzman Psikolog Alanur Özalp, Babalar Günü'nde en güzel hediyenin öpücük olduğunu söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özalp, en güzel hediyenin onu hatırlamak onun yanında olduğunu fark ettirmek olduğunu ifade etti.

Uzman Psikolog Alanur Özalp, Babalar Günü'nün çok önemli olduğunu söyledi. Psikolog Özalp, hayatımızda en önemli kişinin anne ve baba olduğunu belirterek, ?Hayatımızda kendimizden sonra önemli olan kişiler, kendimiz kadar önemli olan kişiler. Her birimizin babalarımızın yanında olanlara babalarımızla birlikte olup birlikte vakit geçirmelerini tavsiye ediyorum. Babaları yanında olmayanlara da mutlaka babalarına bir telefonla ulaşmalarına mümkünse birkaç dakika da olsa güzel konuşmalar yapmalarını rica ediyorum? dedi.

Babaları hayatta olmayan kişilerinde ailesinde baba gibi gördüğü kişilerle zaman geçirmesini tavsiye eden Psikolog Özalp, ?Ama en önemlisi babaları hayatta yoksa ne olacak? O zaman sizinde baba yerine koyduğunuz ailenizde insanlar vardır. Onlarla bu baba özlemini giderebilirsiniz. Bir gün sizde şu anda çocuğunuz yoksa ama bir gün baba olacaksınız. Yeğenlerinizle bu günü beraber geçirebilirsiniz. Bu günde ailenin oldukça birlikte olması önemli. Evde oturup bir sabah kahvaltısı da yapmak önemli? diye konuştu.

Babalara verilecek en güzel hediyenin bir öpücük olduğunu da hatırlatan Uzman Psikolog Alanur Özalp şunları söyledi;

? Pek çok kişi babalarımıza hediye almalı mıyız diye soruyor. Evet alabiliriz ama hediye bir öpücüktür onu hatırlamaktır onun yanında olduğunuzu fark ettirmektir. Onun için illaki hediye alacağız diye pahalı hediyeleri fiksse etmeyelim. Babalarla geçireceğiniz zaman çok önemli, babanızın yanında olsun sesinizi ona duyurun.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber