Ortaca'da temizlik harekatı

Ortaca Belediyesi'nce hazırlanan ve Muğla İŞKUR İl Müdürlüğü'nce onaylanan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Ortaca genelinde temizlik ve çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ortaca'da temizlik hareketi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; ? Muğla İŞKUR İl Müdürlüğünce onaylanan toplum yararına çalışma programı Proje kapsamında 15 personel ile; 3 ay boyunca tüm caddeler, sokaklar, boş arasalar, mezarlıklar temizlenecek ve çevre düzenlemesi yapılacak. Ayrıca atık lastikler toplanacak, konteynırlar ve pazaryerleri yıkanacak. İlk olarak Ortaca Sarıgerme Yolu, Sanayi Sitesi, Bahçelievler Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Çalışmalar tüm mahallelerimizde devam edecektir? dedi.

Çalışma ile ilgili olarak Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Külahlı ise; ?Belediye Başkanımız Hasan Karaçelmik'in talimatları ve koordinasyonunda yürüttüğümüz projelerden biri olan; Toplum Yararına Çalışma Programı Kapsamında 3 ay boyunca 15 personel ile tüm mahallelerimizde kapsamlı bir temizlik çalışması ve çevre düzenlemesi yapılacak. Çalışma hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkaracak ve kısa süreli de olsa istihdam olanağı yaratılmış olacak. Çevreyi korumanın en kolay ve ucuz yolu korumaktır? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber