Kulağından örümcek çıktı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir kadının kulağına kaçan örümcek başarılı bir operaslonla çıkarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıgöl 2 No'lu Sağlık Ocağı'nda Dr. Musa Akın'ın başarılı operasyonu ile kulaktan çıkarılan örümcek sayesinde, hasta Fatma Gür (32) sağlığına kavuştu. Dr. Musa Akın, ''Bu tür vakalarda panik yapmaya gerek yok. En yakın sağlık kuruluşuna müracaat edilmelidir'' dedi.

Sıcakların artmasıyla birlikle çeşitli haşerelerin evlere girmekte olduğunu ifade eden Dr. Musa Akın, ''Evlerin kapı ve pencerelerine mutlaka tel örgülü kapaklar yapılmalı, evlerin çevreleri haşere ilaçları atılmasında yarar vardır. Özellikle piknik alanlarında da çok dikkatli olunmalıdır. Piknik yapılan alanlarda pantolonlar çorapların içlerine konulmalı, kene, örümcek gibi haşerelerin girmesini önlemiş oluruz. Kene veya örümcek ısırmalarında vakit geçirmeden en yakın sağlık kurumlarına müracaat

edilmelidir' 'dedi. Kene ve örümcek ısırmalarının hafife alınmamasını dikkat çeken Dr. Musa Akın, ''Kene ve örümcek ısırmalar olur da, ihmal edilerek doktora gelmeyen vatandaşlar şunu unutmasınlar on gün içersinde yüksek ateş, kusma ve cilt altı kanamalar olduğunda mutlaka doktora gelmeleri şarttır'' dedi.

Kulağına örümcek kaçan Fatma Gür (32) ise ''Kulağımda iki gündür bir şeylerin tırmalandığını hissediyordum. Ama hiç kurcalamadım. Doktora geldim. Kulağımda örümcek olduğunu öğrenince korktum. Sağ olsun doktor bey sayesinde çıkarıldı. Şimdi çok rahatladım'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber