Şanlıurfa Cezaevi'nde çıkan yangın büyüyor

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde ikinci bir yangın çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çıkan ikinci yangının dumanları cezaevinin dışından rahatlıkla görünüyor. Çıkan yangın dumanından mahkumların da etkilendiği belirtildi.

Cezaevinde, Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece çıkan ilk yangında 13 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün akşam saatlerinde çıkan ikinci yangının dumanları cezaevinin dışından rahatlıkla görünüyor. Cezaevine çok sayıda itfaiye ve ambulans aracı geldi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet ekipleri ise cezaevinin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Yangını duyan mahkum yakınları cezaevine gelmeye başladı. Mahkum yakınları polisin kurduğu barikatları aşarak cezaevindeki yakınlarıyla görüşmek istiyor. Ancak polisler insanları cezaevine yaklaştırmıyor. Güvenlik güçlerinin sayısı her geçen dakika artıyor.

Yangın sonucu çıkan dumanın koyu renkli olduğu görülürken, yangının cezaevinin birden fazla yerinde olabileceği, mahkumların büyük bir kısmının eylem yapmış olabilecekleri iddia ediliyor. Çıkan yangın dumanından mahkumların da etkilendiği ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber