Destici: BBP ve TSK hukukçuları bir araya gelecek

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'le görüşen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Özel'in, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazasıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği şüpheli kazayla ilgili Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'le yaptığı görüşmenin ardından, BBP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Genelkurmay Başkanı Özel'le yaklaşık 1 buçuk saat görüştüğünü belirten Destici, merhum Yazıcıoğlu'nun kazasıyla ilgili iddiaları, silahlı kuvvetler içinde kusuru olanları, gönderilmeyen belgelerle ilgili görüşme yaptıklarını kaydetti. Kamuoyundaki kazayla ilgili şüpheleri Özel'e aktardıklarının da altını çizen Destici, konuyla ilgili genelkurmay başkanının cevaplarını aldıklarını söyledi.

Genelkurmay Başkanı Özel'in, hem Devlet Denetleme hem de özel yetkili cumhuriyet savcıları tarafından istenen tüm bilgi belgeleri çok hızlı bir şekilde gönderdiğinin bizzat yazılı olarak gösterdiğini aktaran Destici, şöyle konuştu: ?Özel, kendilerinin konuya vakıf ve olayın gidişatı ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olduğunu söyledi. Genelkurmay Başkanlığı hukukçuları ile bizim hukukçularımız görüşecekler ve arkadaşlarımız sormak istedikleri soruyu soracaklar ve onlardan da hiçbir açık kalmaması için böyle bir çalışma yapılacak ilerleyen süreçte. Bu da bizim açımızdan önemli bir gelişme. Hangi noktalarda şüphe varsa bunlar birinci ağızdan yetkililer tarafından cevaplanacak. ?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber