Akdağ: Erzurum-Tebriz uçak seferleri bölge ekonomisine katkı sağlayacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın başkanlığında Ankara'da bir araya gelen AK Parti Erzurum milletvekilleri, şehirde yapılan yatırımları değerlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kısa süre sonra başlayacak Erzurum-Tebriz uçak seferlerinin de konuşulduğu toplantı sonrasında bu seferlerin bölge ekonomisine olumlu katkıda bulunacağı açıklandı.

22 Haziran'da başlanacak Erzurum-Tebriz uçak seferlerinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Akdağ, ?Erzurum-Tebriz uçak seferlerinin bölge ekonomisi için büyük önem taşıyor.? dedi. Milletvekilleri de Erzurum-Tiflis arasında başlayacak uçak seferlerinin bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Toplantıda ayrıca Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Devlet Su İşleri Erzurum Bölge Müdürü Sabahattin Çapkınoğlu ve Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok çalışmaları hakkında bilgiler sundu. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak'ın katıldığı değerlendirme toplantısına Cengiz Yavilioğlu komisyon toplantısı bulunmasından dolayı katılamadı.

Akdağ, Erzurum milletvekilleri ile birlikte koordineli olarak yapılan toplantıların şehrin gelişimi açısından oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber