Başkan Sipahioğlu: Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, kendisini ziyaret eden Kleopatra Otelciler Birliği ile turizmi ve müşteri memnuniyetini değerlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Müşteri memnuniyeti için güler yüzün önemli olduğuna dikkat çeken Sipahioğlu, "Gülmesni bilmeyen dükkan açmasın." dedi.

Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu ve üyeler Başkan Sipahioğlu'nu makamında ziyaret etti. Sipahioğlu, ziyarette turizmle ilgili açıklamalarda bulunarak, turizmde müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekti. Sipahioğlu, Avrupa gezisi sırasında Frankfurt'daki bir işletmede bütün personelin yüzünün güldüğünü belirterek. ?'Alanya'da da gülmesini bilmeyen dükkan açmasın.'' diye konuştu.

"YENİLİKÇİ OLMALIYIZ"

Başkan Sipahioğlu, Holiday Check gibi firmaların internet üzerinden müşteri memnuniyetini değerlendirdiğini belirterek, puanlamada çıkan sonuçlara göre Alanya'nın genel anlamda turizme entegre olduğunu söyledi.

Alanya'ya birkaç kez gelen turistlerin her zaman aynı şeyi görmek istemediğini vurgulayan Sipahioğlu, ?Şehrin ruhunu yaşatabilmek için yeniliklere önem verilmeli. Kleopatra Otelciler Birliği, Kleopatra Plajı'nı bu kapsamda Kleopatra'nın heykelini yaparak simgeleştirmek istiyor, biz de kendilerinden bu konuda desteği esirgemeyeceğiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber