Mehir Vakfı, Tuncelili 40 çifti evlendririyor

Türkiye'nin bir çok bölgesinde imkanı olmayan çiftleri hayırseverlerin katkılarıyla evlendiren Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, şimdi de Tunceli'de 40 çifti evlendirecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehir Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Saffet Köse, Tunceli'de valilik, üniversite, müftülük, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Hacı Bektaş Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile 40 çiftin 29 Haziran'da düğünlerinin yapılacağını söyledi.

Ülkenin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine bir çok yöresinde Mehir Vakfı olarak çiftleri evlendirdiklerini aktaran Saffet Köse, "Hayırsever halkımızın ve işadamlarımızın her geçen gün artan destekleriyle evlenme aşamasına gelmiş olup da bazı imkansızlıklar sebebiyle son noktayı koyamayan gençlerimizin yanında bulunabiliyoruz. Maddi-manevi destekleriyle ve dualarıyla yanımızda olan bütün halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Köse, Tunceli'de yapılacak düğünler için hazırlıkların tamamlandığını, evlenecekler için hazırladıkları düğün malzemelerinin büyük kısmının Tunceli'ye ulaştığını dile getirerek "Evleneceklerin ihtiyaçlarını taşıyan son aracımız birazdan yola çıkacak. Bu hizmete katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber