Osmangazi Belediyesi, modern muhtarlık binalarını açmaya devam ediyor

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, modern yapısı ile dikkati çeken tek tip muhtarlık binalarını birbiri ardına hizmete açmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çırpan, Yenibağlar, Adalet, Şahabettin Paşa, Ulu Mahalle, Hocahasan ve Güneştepe mahallelerinin ardından Ovaakça Eğitim Muhtarlığı hizmete girdi.

2009 yılında Osmangazi Belediyesi bünyesine katılan bölgelerle ilgili sorunları belirlediklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ?Ovaakça, Demirtaş gibi bölgeler merkeze uzak olmasına rağmen bizler buralarda da daha kaliteli hizmet üretmek amacıyla çalışıyoruz.? dedi. Eskiden derme çatma bir düğün salonu olarak hizmet veren yerin şimdi modern bir hizmet binasına dönüştüğünü anlatan Dündar, Ovaakça'ya yapılacak olan meydan düzenlemesiyle de bölgenin hak ettiği değere kavuşacağını belirtti.

Açılışın ardından muhtarla birlikte binayı gezen Dündar, Ovaakça sakinleriyle de sohbet etti. Kahvehaneye geçerek vatandaşlarla buluşan Dündar'ı bölge halkı Ovaakça'nın meşhur şeftalisiyle karşıladı. ?Şeftali sezonunu Ovaakça'da açıyoruz? diyen Dündar, çiftçiye de bereket dolu bir yıl diledi.

Dündar, önümüzdeki günlerde Koğukçınar ile Altıparmak muhtarlık binalarını hizmete açacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber