Bursa'nın sporu için sponsorlar aranıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, işadamlarından spor tesisi inşaatı yapmaları için destek isteyerek, ?Bir spor tesisi, bir hapishanenin kapatılması anlamına gelir? dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı İlhan Parseker'i makamında ziyaret etti. Bursa'daki işadamlarının ?sporda sponsorluk yasası' kapsamında spor tesisleri yapmaları için destek arayışında olduklarını belirten Şahin, bu konuda BTSO Meclisi'nden aktif çaba beklediklerini ifade etti. Şahin, eğitime yüzde 100 destek kampanyasının spor alanında da olabileceğine işaret ederek, tesislere hem isim hakkı verebileceklerini hem de yapılan harcamaların vergiden düşülebileceğini dile getirdi. Spor tesislerinin çok yönlü işlevlerinin olduğunu, bir spor tesisi yapmanın bir hapishanenin kapatılması, bir batakhanenin kapısına kilit vurulması anlamına geldiğini söyleyen Şahin, spor tesisi yaptırmanın en hayırlı işlerden biri olacağını belirtti. Şahin, ?BTSO'muzun Bursa'mızda eksiği bulunan, kayak eğitim kamp merkezi, sporcu kamp merkezi, spor salonları, uluslararası nitelikteki spor tesislerini inşa ederek hem şehir insanına, hem ülke sporuna katkı sağlayabilirler. Hayırseverlerimizi, sanayici ve işadamlarımızı sporda sponsorluk kapsamında spor tesisi yapmaya davet ediyoruz? dedi.

Parseker ise de ziyaretten dolayı teşekkür ederek, ?Bizler bu çalışmalardan çok memnunuz. Şahin'in bu çalışmaları örnek alınmalı. BTSO olarak konuyla ilgili değerlendirmede bulunarak, bizler de elimizden geleni yapıp, gereken desteği vereceğiz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber