Kemer Belediye'sine yönelik operasyon

Antalya'nın Kemer İlçe Belediyesi'ne polis tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar Antalya'ya getirilirken, Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün evinde arama yapılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde Kemer Belediyesi'ne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınanlar Antalya'ya getirildi. Operasyonun başladığı saatlerde tekne ile denizde olan Belediye Başkanı Mustafa Gül ile irtibata geçen polis, ilçeye dönmesini istedi. Kemer Yat Limanı'na gelen Gül ile birlikte polis ekipleri evine giderek, arama başlattı.

Sabah saatlerinde Kemer Belediyesi binasında ve birim amirlerinin evlerinde de arama yapılırken, aralarında belediye birim amirleri, belediye çalışanları ve Yeni Kemer Belediyespor yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonun iki vatandaşın Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptıkları şikayet sonucunda başlatılan soruşturma çerçevesinde gerçekleştirildiği öne sürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber