Süleyman Şah Üniversitesi genç liderler akademisi başladı

Batman Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ile Süleyman Şah Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nin ortaklaşa organize ettiği İngilizce yaz kursu kapsamında Genç Liderler Akademisi Programları yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program süresince gençler arasında beraber yaşama kültürünün gelişmesi, katıldıkları spor, sanat ve kültürel faaliyetlerle gençlerin kabiliyetlerinin geliştirilmesinin yanısıra Genç Liderler Akademisi programıyla da liderlik özelliklerinin açığa çıkması amaçlanmaktadır. Program süresince öğrencilere 250 saatlik yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi verilecek.

Proje kapsamında ilk program Süleyman Şah Üniversitesi Kartal Hayriye Dumankaya Yerleşkesi Konferans Salonu'nda İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımı ile gerçekleşti. ?Bugünün liderlerinden geleceğin liderlerine mesajlar? konulu söyleşisinde Vali Mutlu gençlere, gelecekle alakalı başarıya ulaşmaları için öğütlerde bulundu. Vali Mutlu, ?Değerlerinize sahip çıktığınız, yaptığınız işi sevdiğiniz ve planlı programlı olduğunuz taktirde başarıya ulaşamamanız mümkün değildir? dedi. Kendisinin de Güneydoğu illerinde görev yaptığını ve o coğrafyayı çok sevdiğini belirtti. Mutlu, öğrencilere kaldıkları yurtlarda onları ziyaret etme sözü de verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber