Hastane personeli beyaz önlüklerini bu kez mutfakta giydi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Devlet Hastanesi personeli, Gökben köyünde bulunan ana sınıfı öğrencileri için kermes düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastanede çalışan personel, doktor ve hemşireler el birliği ile hazırladıkları ürünlerinden elde ettikleri geliri Gökben İlköğretim Okulu ana sınıfının onarılması için harcayacak.

Fethiye Devlet Hastanesi'nde görevli personel ve sağlık çalışanları, hünerlerini bu defa mutfakta gösterdi. Hastanede görevli bayan personel tarafından hazırlanan yiyecekler, Gökben köyündeki çocuklar için gerçekleştirilen kermeste sergilendi. Kermesin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak ve Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Birol Durukan yaptı. Atatürk Caddesi kordon boyunda açılan kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kermesten elde edilecek gelirin Gökben köyündeki anasınıfının onarılması için kullanılacağını söyleyen Başhekim Birol Durukan, duyarlı davranışlarından hastane personelini kutladı. Köydeki ana sınıfının acil onarılması yönünde personelinden gelen talepleri değerlendirdiklerini kaydeden Durukan, "Zaten arkadaşlarımız böyle bir kermes düzenleme isteği içine girmişler. Bize de onların bu çabasına destek vermek kaldı." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber