Burç Okulları'nın öğretmeni Yaman, TÜBİTAK'ın kursunda başarı sertifikası aldı

Türkiye Bilimsel Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması çerçevesinde düzenlediği kursta Burç Özgören Fen ve Anadolu Lisesi öğretmeni Bülent Yaman başarı sertifikası aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program sonunda düzenlenen sertifika törenine katılan Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Emekdaş, hayatında iz bırakan en önemli anılarının öğretmeni ile geçtiğini ve bunu asla unutmadığını belirtti. Proje çalışmalarında danışmanlığın önemini vurgulayan Emekdaş, törenin sonunda Özel Burç Fen ve Anadolu Lisesi Proje Koordinatörü Bülent Yaman'a başarı sertifikasını verdi.

Uygun bilimsel araştırma yürütebilme ve proje danışmanlığı becerisini kazandırma amacıyla düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan Bülent Yaman, Mersin Üniversitesi'ne proje çalışmalarına gösterdikleri katkılardan ötürü teşekkür ederek, ?Bizimle kurs süresince yakından ilgilenen Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyeleri Doç Dr. Ali Havare, Doç. Dr. Kenan Söğüt ve proje koordinatörü Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu'na sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber