Kadıköy Mahallesi Başkan Demirtaş'ı misafir etti

İlkadım ilçesinde önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadıköy Mahallesi sakinleri ile Süleyman Çelebi Camii'ndeki kahvaltıda biraraya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Süleyman Çelebi Camii Dernek Başkanı Orhan Ayaz ve yönetim

kurulu üyelerinin de bulunduğu kahvaltıda, Başkan Demirtaş, belediye çalışmaları ve ileride hayata geçecek projeler hakkında mahalleliyi bilgilendirdi.

Mahalle sakinlerinin, 'buraların sonu ne olacak başkanım?' Sorusuna cevap veren Demirtaş, "İlkadım ilçesi, çarpık yapılaşmanın çok görüldüğü yerleşim yerlerinden birtanesi. Vatandaşlarımız yaşam şartları uygun otoparkı, havuzu, güvenliği olan yerleşim yerlerini tercih ediyorlar. Kentsel dönüşümle albenisi yüksek lüks siteler yaparak, İlkadım'da daha yaşanabilir alanlar oluşturacağız. Bu yıl kentsel dönüşümü ilk adımda

hayata geçirerek ilçenin göç verme olayına bir 'dur' diyeceğiz." dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİNİ DEMİRTAŞ'TAN ALDILAR

Kahvaltı sonrası Süleyman Çelebi Camii Dernek Başkanı Orhan Ayaz, Süleyman Çelebi Camii'nin bugünkü görüntüsüne kavuşması adına maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen yardımseverlere teşekkür belgelerini Başkan Demirtaş'ın vermesini istedi. Aralarında Bilgi Evi Müdürü Yusuf Muratoğlu ve Mezarlıklar Müdürü Şerif Bahar'ın da bulunduğu 12 kişi, teşekkür belgelerini Başkan Demirtaş'ın elinden aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber