2 bin lira değerinde kontör çaldılar

Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlar, market sahibini oyalayıp 2 bin lira değerindeki kontörü çalarken, güvenlik kameralarına takıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saray Mahallesi'nde bulunan marketin sahibi Mustafa Dernek'i, bir kişi dışarı çağırdı. Ardından bir kişi de normal müşteriymiş gibi markete girdikten sonra kasiyer bölümüne saklanarak yürüdü. Ardından, kasiyer bölümünde 2 bin lira değerinde kontörleri alarak kaçtı. İçeri giren market sahibi Dernek, olayı 1 saat sonra fark ederek güvenlik kameralarına baktı. Güvenlik kamerasındaki olayı gördükten sonra şok olan Dernek, olayı polise bildirdi. Polis, olayla ilgili hırsızı yakalama çalışması başlattı.

Olayı anlatan market sahibi Mustafa Dernek, ?Saat 11.00 sıralarında markette oturduğum sırada, bir kişi marketin önüne gelerek bana seslendi. Ben de şahsın yanına gittim. Yanına gittiğim sırada orada bulunan diğer şahıs markete girerek kontörlerin bulunduğu kasaya gidip, 2 bin lira değerindeki kontörleri alarak marketten uzaklaşıyor. Umarım emniyet ekipleri şahısları en kısa sürede yakalayacaklardır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber