2. Archipelagos Türk-Yunan Ticaret ve Kültür Fuarı açıldı

Yunanistan'ın Midilli (Lesvos) Adası'nda düzenlenen 2. Archipelagos Türk-Yunan Ticaret ve Kültür Fuarı", törenle kapılarını açtı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir, Çanakkale ve İzmir bölgesinden ticaret odaları, belediyeler ve ticari birliklerin temsilcileriyle iş adamlarının katıldığı fuar, 25 Haziran tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ege Denizi'nin iki yakasını buluşturan fuarda, 20 Türk standı yer alırken, Edremit Belediyesi, Ayvalık Kaymakamlığı Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEP), Edremit Ticaret Odası, Ayvalık Ticaret Odası, Altınoluk Belediyesi, Zeytinli Belediyesi, Güre Belediyesi ve Akçay Belediyesi stantları, Yunanlıların ilgi odağı oldu.

Fuarın açılış kurdelesi Kuzey Ege Bölge Valisi Nasos Giakalis, Milletvekili Nikos Sifounakis, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve davetli misafirler birlikte kesti.

Fuar kurdelesinin kesilmesinden sonra ev sahibi heyet konuk stantları gezdi. Edremit Belediyesi standına gelen Kuzey Ege Valisi Nasos Giakalis'e Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremitli ev hanımlarının yaptığı ahşap boyama tablolar hediye etti.

Muhabir : Emrah Elmas

Yayıncı : Haluk Yüksel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber