80 yaşındaki Kore gazisi 14 kez evlenmiş

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde yaşayan Kore gazisi İsmail Sarı (80), bugüne kadar 14 defa evlendiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki eşlerinin isimlerini dahi hatırlamakta güçlük çeken Kore gazisi İsmail Sarı, şu anda 14. eşi Satı Sarı (50) ile yaşıyor. İlk eşinin adının Dilber olduğunu belirten Sarı, "İlk eşimle 30 yıllık evliliğimde 4 çocuğum oldu. Eşim öldükten sonra kısa süreli evlilikler yaşadım. Ayrıca iki Azeri uyruklu kadınla evlendim. Azeri kadınlardan biri ile evlendim o gittikten sonra başka bir Azeri kadın geldi onunla da evlendim. Fakat onunla da ayrıldım.? dedi.

Şimdiki eşi Satı ile mutlu olduğunu ifade eden Sarı, "Ayrıldığım eşlerin yarısı hayatta değil, diğerleri de hayattalar mı, değiller mi bilmiyorum. Şu an Satı ile birlikte yaşıyoruz, birbirimizin kahrını çekiyoruz. Mutluyum." diye konuştu.

Eşi Satı Sarı (50 )ise 14 yıl önce eşinin öldüğünü, iki çocukla kaldığını, Kore Gazisi İsmail Sarı ile evlendiğini kaydetti. Satı Sarı, "İki kızımla ortada kalmıştım. O zaman İsmail ile evlendim ve iki kızımı da burada gelin ettim. Eşimin benden önce 13 defa evlendiğini bilmiyordum. Şimdi de sormuyorum. Benden önceki eşleri beni ilgilendirmiyor. Birbirimize destek olarak hayatımızı sürdürüyoruz. Mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber